Despre ce nu este vorba...
BLOG

Dacă ar fi acum să ne punem întrebarea: „Care ar fi unele din lucrurile care ne sâcâie cel mai tare?”, cu siguranță emailurile promoționale ar ocupa unul din locurile fruntașe în lista ce ar rezulta. 

Despre ce nu este vorba... Adevărul este că, de cele mai multe ori este îmbucurător să auzim de o reducere, mai ales dacă aceasta este aplicată la oferta magazinului nostru preferat. Chiar și așa, cel mai probabil nu ne dorim să ne vedem inbox-ul umplut de tot felul de înștiințări și notificări împânzite de un slogan precum „Airsoft ieftin! Reduceri nemaipomenite!”.

În realitate astfel de imbolduri pot transforma oportunitatea oferită de o reducere cum este Easter Sale într-un fenomen chiar supărător. Misiunea noastră este aceea de a vă prezenta mereu echipamente și accesorii de calitate la prețuri cât mai accesibile, iată de ce promoțiile noastre Easter Sale reprezintă un alt pas în această direcție, în acest sezon. 

Nu ne propunem nici să vă deranjăm cu notificări repetitive, anoste și sâcâitoare, nici să vă abordăm în mod nemijlocit pentru a iniția o conversație cu deviza „Airsoft ieftin”, căutând să promovăm un simplu produs, fără a ține cont de așteptările dumneavoastră de la serviciile și produsele noastre.

Despre ce nu este vorba...Cu toții știm ce impact au asupra noastră, cel mai des, diversele tehnici de convingere peste care dăm în viața noastră de zi cu zi. Cel mai des răspundem acestor emailuri prin a le șterge în mod instant. În momentul în care dăm peste fraze precum „Airsoft ieftin!” devenim imediat suspicioși. De ce ieftin? De ce acum? Dacă un produs devine mai ieftin, poate acesta rămâne la aceleași standarde de calitate?

Ne bucurăm să răspundem afirmativ la această ultimă întrebare. Cât despre primele două întrebări, ne bucurăm să venim cu acest discount într-o perioadă în care cu toții căutăm fie să ne recompensăm pe noi înșine, fie să ne asigurăm că găsim încă de pe acum cadoul ideal pentru camarazii noștri ce urmează să-și serbeze ziua de naștere ori onomastică. 

Nu este deci vorba despre airsoft ieftin, sau o promovare deranjantă, ci despre ceea ce vă putem oferi în plus în această perioadă.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft