Cea mai devastatoare tactica de razboi si alternativa din Airsoft
BLOG

O partidă de airsoft poate însemna adesea punerea în scenă a unor bătălii, utilizarea de tactici și reproducerea unor scenarii din renumitele bătălii ale istoriei. 

Cea mai devastatoare tactică de război și alternativă din AirsoftToate acestea, desigur, fără a apela la mijloace care pot leza sau pune în pericol persoana noastră sau pe cei din jur. De aceea în Airsoft nu apelăm sub nicio formă, spre exemplu, la gaze toxice. 

Ce putem totuși face în caz că dorim să organizăm o simulare a unei bătălii cu arme chimice pe terenul de airsoft. Vă invităm să descoperim în cele ce urmează. 

V-ați pus vreodată întrebarea: Cât de toxică este Iperita, spre exemplu? Denumită și gaz muștar această substanță este chiar mult mai periculoasă decât clorul, întrucât odată intrat în contact cu ADN-ul produce mutații genetice în organism. Odată intrat în ochi gazul muștar poate cauza conjunctivită sau chiar orbire temporară. 

Cea mai devastatoare tactică de război și alternativă din AirsoftToate acestea erau pericole cu care se confruntau soldații Aliați în Primul Război Mondial, începând din primăvara lui 1915 când trupele germane au apelat pentru întâia dată în istorie la arme chimice. Tot atunci a căpătat un rol însemnat și masca de gaze pe terenul de luptă. 

În secolul anterior Primului Război Mondial, masca de gaze avusese diverse întrebuințări de protecție a populației civile ori în cazul efectuării de scufundări. Primele măști de gaze utilizate în luptă au fost proiectate de britanici ca răspuns la atacul german de Yrpes, Belgia. Acestea erau de fapt constituite dintr-o bucată de bumbac îmbibată în soluție absorbantă. 

Cea mai devastatoare tactică de război și alternativă din Airsoft

De atunci măștile de gaz au fost permanent perfecționate pentru a ține pasul cu dezvoltarea armelor chimice, cel mai recent exemplu de utilizare provenind din timpul războiului dintre Iran și Irak, armele chimice fiind scoase în afara legii internaționale de convenția ONU din 1992.

O mască de gaze conferă o notă suplimentară de autenticitate confruntărilor cu replici și poate astfel fi un element esențial în reproducerea fidelă a unor bătălii din trecut. Veți avea însă mereu nevoie de echipament fiabil și de calitate pentru orice partidă airsoft. Pentru asta puteți mereu conta pe magazinul nostru airsoft.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft