FAQ

section-f9b9595

FAQ

Conform legislației în vigoare, nu aveți nevoie de permis port armă pentru achiziția de replici Airsoft. ATENȚIE! Legea pedepsește orice act de intimidare, vătămare sau abuz asupra persoanelor, animalelor, cu ajutorul unei arme de Airsoft.
Replicile Airsoft pot fi confecţionate din ABS sau metal. Pentru detalii despre produse vă invităm să citiţi caracteristicile tehnice a fiecărui produs.
Având în vedere că replicile Airsoft pot fi confundate ușor cu armele reale, ele pot fi folosite doar în spaţii special amenajate şi la jocurile organizate, pentru a se evita eventualele accidentări.
Garanția se aplică doar pe replicile stock, care nu au fost supuse altor modificări. Clientul poate efectua un upgrade la o replică Airsoft, dar acesta trebuie să țină cont de faptul că va pierde garanția produsului, după efectuarea unui upgrade.
Armele sau replicile Airsoft nu sunt destinate autoapărării și ținând cont de legislațiile în vigoare nici nu vă recomandăm să achiziționați aceste produse cu scopuri similare.
Pentru a schimba produsul, clientul trebuie să returneze bunul achiziţionat în ambalajul său original în maxim 3 zile de la primirea coletului. Costurile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către client.
Când transportați replica, înspre și dinspre un joc, utilizați o husă, geantă sau o cutie de transport și nu încărcate cu muniție. Nu doar că este cea mai sigură metodă de transport, dar vă și protejează replica și este un loc ideal pentru a păstra replicile Airsoft și munițiile de rezervă.
section-7da41c2
section-7da41c2

Ce spun alții
despre noi?