Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L

S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. www.magazinairsoft.ro și S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L. se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei. www.magazinairsoft.ro și S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dumneavoastră de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.magazinairsoft.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.magazinairsoft.ro. Pentru a șterge informațiile furnizate de dumneavoastră din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru prin e-mail.

1. Accesarea SITE-ului www.magazinairsoft.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de compania S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru onorarea comenzilor, informare și realizare de rapoarte statistice. S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala, sau închiriere.

2. Colectarea datelor se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, prin salvarea în baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.
Utilizăm adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului și publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legătură cu informațiile personale.

4. Acest site conține link-uri către alte site-uri. S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L. nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea informațiilor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul informațiilor colectate pe acest site.

5. S.C. MAGAZIN AIRSOFT S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal cu numărul 4238266/18.03.2021.

Fiind de acord cu prezentul document „Politica de confidențialitate”, utilizatorii își asumă în totalitate eventualele riscuri.