Pusca Shotgun Airsoft
BLOG

Ce este o Pușcă Shotgun Airsoft?

Shotgun, pușcă, shotgun “tăiat”, shotgun cu două țevi sau shotgun cu acțiune cu pompă – acestea sunt doar câteva tipuri de arme care folosesc bile cu granule. Nu este diferit în airsoft, o pușcă shotgun airsoft nu are puterea omologilor lor actuali.

Caracteristicile Shotgun Airsoft

Ca și în cazul replicilor puștilor de asalt, pușcă shotgun airsoft poate fi încărcată cu arc, pe gaz sau electrică. O pușcă shotgun airsoft tipică este o replică a unui shotgun de luptă care trebuie reîncărcată la fiecare tragere. Acțiunea pompei constă în deplasarea unui uluc culisant pe țeavă.

Replicile de tip pușcă shotgun airsoft au una sau trei țevi interne, ceea ce înseamnă că pot trage unul sau trei bile odată. O excepție sunt puștile cu șase țevi care vă permit să trageți șase bile simultan, ceea ce vă oferă un mare avantaj în jocurile CQB. Indiferent de tipul de armare, puștile shotgun airsoft sunt alimentate de încărcătoare de capacitate mică care nu depășesc 20-30 de bile. Există pușcă shotgun airsoft cu încărcătoare care au forma unor cartușe de pușcă. Modelele selectate pot fi echipate cu funcția Rapid Fire, care mărește viteză de tragere a unui model dat. Pentru a-l folosi, pur și simplu trageți de trăgaci și reîncărcați și împușcătura este trasă atunci când ulucul atinge poziția finală în acțiunea de alunecare. Pușca shotgun airsoft electrică este una dintre cele mai neobișnuite caracteristici – până acum doar Tokyo Marui a produs două modele de puști electrice care permit foc continuu.

Cui sunt destinate Puștile Shotgun Airsoft?

O pușcă shotgun airsoft este recomandat în primul rând pentru începători. Prețurile celor mai ieftine modele încep de la câteva sute de lei, totuși, gama este egală cu replicile electrice mai ieftine. Dezavantajul este viteza redusă, dar mulți jucători care și-au început aventura cu airsoft cu acest tip de arme sunt de părere că jocul cu pușca shotgun airsoft i-a învățat cel mai mult. După cumpărarea unei replici electrice, o pușcă poate servi ca replică laterală sau “de urgență”.

Al doilea grup de jucători de airsoft, dispuși să folosească pușcă shotgun airsoft, sunt cei experimentați, care caută altceva decât AEG standard. Una dintre noutățile din airsoft sunt puștile tactice, permitând instalarea de accesorii precum colimatoare sau mânere verticale pe uluc care facilitează reîncărcarea. O pușcă shotgun airsoft în mâini capabile poate fi o armă foarte puternică în jocurile CQB.

Ultimul grup de pasionați de puști sunt jucătorii care o folosesc în jocuri LARP sau în scenarii de rol. Ei aleg adesea modele cu lemn natural sau imitația acestuia și chiar replici winchester. LARP-urile prezintă adesea modele de tip tăiat, adică puști care au fost modificate individual, ascunse sub îmbrăcăminte.

Va prezentăm câteva modele de Pușcă Shotgun Airsoft.

Pușcă shotgun Airsoft, M56AL BLACK, EE

Pușcă shotgun Airsoft M56AL BLACK este de tip manual, confecționat din ABS+Metal, produs de EE, ce dezvoltă o energie maximă de 0.78 J.

Pușcă shotgun Airsoft, M58B, EE

Pușcă shotgun Airsoft M58B este de tip manual, confecționat din ABS+Metal, produs de EE, ce dezvoltă o energie maxiă de 0.78 J.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft