Precizie îmbunătățită cu Laser Tactic Airsoft
BLOG

Laserul tactic Airsoft, este un accesoriu pentru armele replici de airsoft, care asigură o precizie îmbunătățită și implicit, victoria mai ușoară. Vine în ajutorul utilizatorului dacă vine vorba de țintire, proiectând o lumină roșie puternică și mică, și în așa fel îl ajută să țintească mult mai rapid și mult mai precis.

Precizie îmbunătățită cu Laser Tactic Airsoft

Noi, vă propunem pentru îndeplinirea acestor obiective un Laser Tactic Airsoft RIS Dark Earth, care este un laser tactic produs de FMA. Acest laser tactic airsoft se portivește la orice replică care are sistem de prindere pe șină Picatinny. Carcasa este de dimensiuni reduse, cu camere interioare de 65 mm x 55 mm x 15 mm, și cu o lungime exterioară de 112 mm cu diametru de 210 mm. Laserul tactic airsoft este disponibil în culoare crem și necesită trei baterii LR44 pentru funcționare. Carcasa este confecționată din material ABS, care îl face să fie deosebit de ușoară, asigurând în așa fel manevrabilitatea neschimbată.

 

Precizie îmbunătățită cu Laser Tactic AirsoftDeși activarea automată a prinderii este probabil cea mai bună metodă, laserul cu cadru integrat este o a două alegere bună, fără compromisul unei ușoare modificări ale prinderii.

Ești interesat de laser tactic airsoft? Nu mai aștepta, cumpără acest produs la cel mai bun preț și întotdeauna cu siguranță pe care o oferim.

Pentru mai multe informații privind Laserul Tactic Airsoft, va rugăm să apelați la colegii noștri, iar pentru comenzi online, puteți accesa webshopul nostru, www.magazinairsoft.ro.

 

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft