Pregătit de atac în timp util cu Încărcător Rapid Airsoft
BLOG

În mijlocul unui joc de airsoft timpul acordat încărcării este egal cu zero, din acest motiv s-a făcut loc pentru încărcătoarele rapide airsoft. Aceste încărcătoare, de fapt sunt recipiente de diferite dimensiuni, care conțin bilele airsoft.

Acest speedloader poate avea diferite dimensiuni și capacități, potrivindu-se la mai multe arme replici airsoft, după caz. Este important ca un încărcător rapid airsoft să fie ușor, manevrabil, și să conțină cât mai multe bile posibile.

Noi, vă propunem un încărcător rapid airsoft, produs de PJ, care este fabricat din plastic transparent-negru, pentru a asigura durabilitatea, dar și greutate redusă. Acest tip de plastic, utilizat pentru speedloaderul PJ este deosebit de rezistent și de durabil, la cele 40 g de greutate pe care o are. La o lungime de 130 mm, lățime de 30 mm și o înălțime de 20 mm, este capabil să păstreze în jur de 100 de bile airsoft. Este potrivit la încărcarea tuturor încărcătoarelor mid-low-real-cap, etc.

Acest încărcător rapid airsoft, marca PJ, este disponibil în webshopul www.magazinairsoft.ro și poate fi comandat rapid, online. În cazul în care aveți mai multe întrebări, va rugăm să va adresați colegilor noștri.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft