De ce este avantajos să folosești Butelie Green Gas?
BLOG

Gazul verde, ceea ce se regăsește într-o butelie Green Gas, de fapt este un gaz propan cu mai multe elemente adăugate. Este folosită ca și “carburant” alternativ la CO2 pentru pistoalele airsoft.

De ce este avantajos să folosești Butelie Green Gas

De ce este mai avantajos să folosești Green Gas? Gazul verde este aproape mereu legal pe teren, la 390 – 300 FPS. Gazul Verde, în comparație cu CO2, are o presiune mai mică, așa că exercită o presiune mai mică asupra armei, menajând această. Vine cu o duză practică, care îl face ușor de folosit. Cele mai populare pistoale folosesc Green Gas. Unele variante conțin și silicon, pentru că în timpul utilizării a pistolului să asigure lubrifierea acestuia.

 

 

De ce este avantajos să folosești Butelie Green GasNoi va propunem o butelie de Green Gas de 600 de ml, care este un gaz cu presiune mică, potrivită pentru replicile airsoft, produs de Swiss Arms. Varianta asta are 360 de grame și este dotată cu duză fabricată din plastic. Este un recipient de 260 mm înălțime, care nu se poate reîncarcă. Conține gaz sub presiune, așadar recomandăm utilizarea buteliei cu atenție. A nu se expune la căldură sau la razele solare, deoarece este extrem de inflamabil. A se folosi strict în exterior, și în zone bine ventilate.

Pentru mai multe detalii privind butelia Green Gas, sau altele asemănătoare, va rugăm să apelați la colegii noștri. Pentru comenzi online, puteți accesa webshopul nostru www.magazinairsoft.ro.

 

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft