Cordonul de siguranță pentru pistol, soluție pragmatică
BLOG

Dacă vine vorba de armament – nu doar de cea de airsoft – siguranța, asigurarea faptului că arma nu se va pierde în nici o împrejurare, este un obiectiv important de împlinit, și pentru asta recomandăm și utilizăm cordonul de siguranță pentru pistol.

Cordonul de siguranță pentru pistol, soluție pragmaticăFie vorba de arme airsoft, sau arme de precizie, cordonul de siguranță, în principiu este gândit să fie compus din trei părți. Cordonul are o parte, care se atașează pistolului. Este ideal dacă atașarea se poate executa rapid, însă nu se va detașa fără intervenția voită al deținătorului. Pentru această parte se utilizează de obicei cleme de oțel, cu diferite design-uri. Clemele sunt atașate de un șnur, care permite mișcarea lejeră de la brâu, până la întinderea brațului, fără a încurca posesorul. Cea mai eficientă soluție s-a dovedit a fi șnurul spiralat, care se retrage când este cordonul de siguranță de pistol în repaus. Iar a treia parte este cea care este destinată fixării de purtător, de cureaua acestuia. Această se poate soluționa cu o multitudine de soluții eficiente.

Noi, va propunem un cordon de siguranță pistol produs de Matrix Tactical, care are o lungime de 60 cm și o greutate de 70 g. Acest cordon de siguranță este dotat cu o cataramă din polimer turnat, clemă de siguranță din oțel, care se potrivește cu majoritatea pistoalelor cu buclă de șnur și o soluție de detașare rapidă, de partea fixată la centură. Dacă respectați aceste reguli simple, probabil că vă veți distra în fiecare weekend fără griji speciale.

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft