Bipod metalic airsoft pentru lovituri de precizie
BLOG

Un bipod metalic este o piesă de bază de echipament pentru o pușcă de precizie și nu ajută doar la loviturile înclinate. Unele modele de bipod sunt pline de funcții care vă ajută să vă stabiliți dintr-o varietate de poziții și baricade. Ca și alte componente ale puștii, un bipod a început ca o piesă de baza a echipamentului cu o aplicație simplă, dar îngustă.

Armele airsoft, utilizate pentru tragere de precizie (de tip sniper) au nevoie de bipod sau cracană, pentru a asigura stabilitatea și siguranța, în momentul decisiv când trăgaciul este declanșat.

Pentru a veni în ajutorul clienților noștri care sunt în căutarea unui bipod metalic airsoft, vă propunem un bipod metalic, marca Well, cu o greutate redusă de doar 295 de grame, pentru mobilitate sporită. Culoarea neagră este potrivită pentru orice mediu, iar brațele reglabile pot fi ajustate opțional, de la 215 până la 265 mm. Acest bipod metalic (cracană) nu este prevăzut cu mâner.

Bipodul metalic airsoft Well, este potrivit pentru orice tip de punct de sprijin. Este util pentru tras de pe burtă, de pe mașină, sau de pe orice suprafață. Recomandăm începătorilor, celor cu experiență intermediară dar și celor avansați.

Pentru mai multe detalii privind bipodul metalic (cracană) airsoft Well, sau altele asemănătoare, va rugăm să apelați la colegii noștri. Pentru comenzi online, puteți accesa webshopul nostru www.magazinairsoft.ro.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft