Pistol Manual Airsoft
BLOG

Pistol Manual Airsoft – descriere și utilizare

Pistoalele airsoft acționate manual pe arc sau pistoale manuale airsoft rămân adesea o amintire plăcută pentru jucătorii care au început acest sport când cel mai ieftin AEG era echivalentul unui salariu pe lună. În ciuda designului lor oarecum arhaic și a valorii scăzute pe câmpul de luptă, aceste replici au încă un public devotat.

Caracteristici de proiectare

Un pistol manual airsoft este un pistol cu arc cu acționare manuală, este mai ușor de manevrat cu o putere mai redusă față de variantele pe CO2 sau Green Gas. Acționarea arcului se caracterizează prin necesitatea reîncărcării de fiecare dată după tragere. În cazul unui pistol manual airsoft, acest lucru se face trăgând închizătoarea înapoi și apoi eliberând-o astfel încât să revină în poziția inițială. Construcția este mult mai simplă decât cea a replicilor electrice sau pe Green Gas. Utilizatorul, reîncărcând pistolul cu arc, strânge pistonul și trage bila în camera HU. Apăsarea trăgaciului eliberează pistonul, care comprimă aerul din cilindru, urmat de o lovitură.

Dezavantajele replicilor pistolului cu arc

Principalul dezavantaj al acestui tip de replică este puterea sa, oscilând în jurul valorii de 180-220 FPS, ceea ce se traduce într-o distanță de acțiune mai scurtă. Prin urmare, se recomandă folosirea de bile care nu depășesc 0.20 g. Un pistol manual airsoft cu arc se caracterizează, de asemenea, printr-o rată scăzută de tragere. Fanii tuningului pot fi, de asemenea, dezamăgiți, deoarece nu există piese de schimb pentru replicile cu arc, iar orice încercare de a monta arcuri mai puternice se termină de obicei cu ruperea legăturilor mecanismului de declanșare. Pistoalele din metal sunt, de asemenea, o raritate. Din aceste motive, unii jucători se referă cu dispreț la pistoalele manuale airsoft ca „umpleturi de toc”.

Avantajele unui Pistol Manual Airsoft

Pistolele manuale airsoft sunt cele mai puțin costisitoare replici, deoarece prețul lor oscilează în jurul a 120-200 RON. În ciuda costului lor scăzut, ele vin adesea cu așa-numitele mărci comerciale, adică marcajele producătorului original, cum ar fi Walther, Beretta sau Glock. Puterea scăzută a unui pistol manual airsoft înseamnă o probabilitate scăzută de a răni accidental un alt jucător, așa că merită să le folosești în timpul antrenamentului. Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui pistol manual airsoft este durabilitatea. Folosite corect, pot trage literalmente găleți de gloanțe fără cel mai mic eșec.

Pistoalele manuale airsoft sunt o soluție bună pentru așa-numită „replică de ultima șansă”. Ele pot fi folosite și pentru antrenament. Replicile cu acționare manuală sunt, de asemenea, frecvent selectate pentru jocurile de tip LARP, unde parametrii tehnici nu sunt atât de importanți, iar replicile sunt tratate ca un plus la intriga jocului. Aceste tipuri de replici sunt folosite și în timpul așa-numitelor „spring parties”, adică jocuri ocazionale în care sunt permise doar replicile cu acționare manual.

Iată câteva exemple atrăgătoare de pistol manual Airsoft!

Pistol Manual Airsoft

Pistol manual Airsoft, PT92 Silver Metal Slide, Cybergun

Pistol manual Airsoft PT92 Silver Metal Slide este de tip manual, confecționat din ABS+Metal, produs de Cybergun, ce dezvoltă o energie maximă de 0.6 J. 

Pistol Manual Airsoft

Pistol manual Airsoft, PT92 TAN Metal Slide, Cybergun

Pistol manual Airsoft PT92 TAN Metal Slide este de tip manual, confecționat din ABS+Metal, produs de Cybergun, ce dezvoltă o energie maximă de 0.6 J.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft