Revolver CO2 Airsoft
BLOG

Ce este un Revolver CO2 Airsoft?

Un revolver airsoft este o replică extrem de realistă a unui revolver real. Frumusețea unui revolver este muniția alimentată cu cilindru, iar cele mai multe revolvere CO2 airsoft recreează această funcție cu cilindri care se rotesc și ies la fel ca cel real. Cele mai bune revolvere airsoft sunt alimentate cu Green Gas airsoft într-un rezervor de gaz în interiorul mânerului pistolului. Revolverele airsoft cu CO2 mai puternice stochează și un cartuş de CO2 de 12 g în interiorul mânerului.

În funcție de modelul de pistol pe care un revolver CO2 airsoft îl copiază, declanșatorul se va comporta în același mod și va fi fie cu acțiune simplă, fie cu acțiune dublă. Un cocoș cu o singură acțiune necesită să trageti cocoșul înapoi manual cu degetul mare, iar acționarea tragaciului realizează singură acțiune de a elibera cocoșul. Un cocos cu dublă acțiune vă permite să efectuați ambele acțiuni menționate mai sus cu o singură tragere a tragaciului, iar cocosului este armat înapoi și eliberat dintr-o singură mișcare.

Cum se reîncarcă un Revolver CO2 Airsoft?

Există mai multe variații ale designului cilindrului în diferite modele de revolvere, unele ținând cont de practic, în timp ce altele se concentrează pe realism. Dar, în timp ce reîncărcarea poate fi considerată o corvoadă la majoritatea celorlalte arme de airsoft, reîncărcarea unui revolver CO2 airsoft este evenimentul principal în ceea ce privește experiența generală.

Replicile extrem de realiste folosesc carcase metalice detașabile care pot fi încărcate și scoase din cilindru la fel ca un revolver adevărat. BB-urile sunt încărcate individual în obuze, iar atunci când revolverul este tras, un volum de aer este împins prin carcasă care împinge BB-ul afară și de-a lungul țevii interioare a pistolului înainte de a fi tras. Odată ce BB-ul părăsește carcasa, este în esență o carcasă uzată și trebuie scos pentru reîncărcare, la fel ca un revolver adevărat. Carcasele de revolver de rezervă pot fi achiziționate separat pentru majoritatea modelelor de încărcare a carcasei, așa că asigurați-vă că vă aprovizionați cu acestea.

Revolverele CO2 Airsoft care se concentrează pe caracterul practic al jocurilor oferă mai mult de șase runde și vă permit să încărcați BB-uri direct într-o magazie încorporată în interiorul cilindrului. Revolverele Airsoft Tanaka Works folosesc acest sistem și oferă o capacitate de 8 până la 12 cartușe.

Revolver CO2 Airsoft, Python 4 Inch, Colt

Revolver CO2 Airsoft Python 4 Inch este de tip semi-automatic, confecționat din Full Metal, produs de Colt, ce dezvoltă o energie maximă de 1.9 J. 

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft