De Ce Un Pistol CO2 Airsoft?
BLOG

Alegerea unui ASG nu este ușoară. Nu numai că trebuie să decideți asupra unuia dintre cele trei tipuri principale de surse de alimentare, ci și să luați în considerare mulți alți parametri. În cazul unui pistol airsoft pe gaz, este necesar să specificați și ce tip de gaz doriți să utilizați: Green Gas sau CO2? Diferențele sunt destul de semnificative și afectează nu numai costul de funcționare a pistolului airsoft, ci și comportamentul și performanța acestuia. Ce înseamnă asta în practică? Un anumit gaz poate fi mai mult sau mai puțin eficient în anumite condiții meteorologice, performanța sa poate fi diferită, precum și impactul său asupra intervalului și vitezei FPS a pistolului airsoft. După cum puteți vedea, multe depind de tipul de gaz, așa că am comparat aceste două surse de energie pentru Dvs., pentru a vă ușura alegerea.

 

Pistol Green Gas vs Pistol CO2 Airsoft

Green Gas este un amestec de propan, ulei de silicon, care este închis în recipiente speciale, sub presiune. Siliconul este conceput pentru a preveni uscarea și deteriorarea garniturilor, dar nu scutește utilizatorul de obligația de a le întreține. La rândul lui, un pistol CO2 airsoft folosește cartușe speciale de 12g CO2 și este umplut numai cu dioxid de carbon comprimat. Are și alte avantaje – dar și dezavantaje precum încărcarea în timpul unei lupte.

Cum este un Pistol CO2 Airsoft?

Un pistol CO2 airsoft trebuie să fie mult mai puternic decât variantele care funcționează cu gaz verde. CO2 este comprimat sub o presiune mai mare, astfel încât poate deteriora structurile mai delicate. Acest lucru se traduce, de asemenea, într-o putere mai mare a pistolului de airsoft, adică viteză FPS. Pistolele CO2 airsoft sunt unul dintre cele mai puternice modele de pe piața airsoft. După cum am menționat deja, pistoalele CO2 airsoft sunt alimentate de cartușe speciale. Sunt de unică folosință și durează mai multe încărcătoare. Problemele încep când cartuşul trebuie înlocuit în timpul luptei. Acest lucru durează mult mai mult decât cu Green Gas. Dacă cartușul este deja gol și nu știm dacă mai avem suficient pentru următoarea etapă a unui joc, cea mai obișnuită soluție este descărcarea gazului rămas prin tragerea armei și introducerea unui nou cartuș CO2. Cu toate acestea, această nu este o soluție foarte economică.

Deci, cum alegi între Pistoalele Green Gas și Pistoalele CO2 Airsoft?

Pistolele airsoft Green Gas au de obicei o viteză inițială FPS mai mică, deci sunt mai versatile. Vor funcționa bine în încăperi închise și în spații deschise. Diferitele amestecuri de gaze pot fi folosite cu succes atât în lunile de vară cât și în lunile de iarnă. Vă puteți reumple cu ușurință echipamentul cu gaz chiar și în timp ce vă jucați – trebuie doar să fiți pregătit să purtați un container mai mare în timpul unui joc. CO2 este conținut în cartușe mici și la îndemână – totuși, înlocuirea lor necesită timp. În schimb, vă oferă multă putere, datorită căreia puteți trage focuri de rază lungă.

 

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft