Cutii Transport
BLOG

Deși deținerea de arme de airsoft în România nu este restricționată și nu este necesară deținerea unui permis de port-armă pentru a cumpăra una, există anumite reguli care trebuie respectate în ceea ce privește manipularea unui pistol airsoft. După cum se menționează în lege, armele airsoft sunt acum clasificate ca arme de foc realiste de imitație (RIF) și nu pot fi transportate în public la vedere. Dacă transportați replici airsoft în mașină, acestea trebuie să fie în cutii transport adecvate.

Pe scurt, această înseamnă că va trebui să căutați cutii transport potrivite pentru a vă transporta RIF-ul către și dinspre câmpul local de luptă. În plus, vă recomandăm să transportați orice RIF achiziționat în cutii transport speciale pentru arme. Acestea fiind spuse, totuși, ce se consideră ca și cutii transport potrivite pentru pistoalele noastre preferate?

Cutii Transport

Cutii Transport tip hard case

Carcasele dure, în opinia noastră, sunt cele mai bune opțiuni pentru transportul RIF-urilor către și de la o anumită destinație. Nu numai că arată mult mai bine (ceea ce este întotdeauna un beneficiu dacă sunteți oprit de autoritățile locale), dar oferă și mult mai mult în ceea ce privește protecția. Majoritatea cutiilor de transport sunt realizate dintr-un material plastic dur; deși există unele carcase care sunt din aluminiu, toate sunt închise cu o serie de cleme, unele oferind capacitatea de a fi blocate printr-un lacăt.

Dacă ești în căutarea unei cutii transport airsoft ești la locul potrivit. Uite o variantă accesibilă și fiabilă în același timp pentru pistoalele tale preferate.

Cutie Transport Pistol Airsoft 27x17x6 este o cutie de transport care permite transportul și depozitarea în siguranță a replicilor, sporind durabilitatea acestora și permițând respectarea normelor de discreție. 

Interiorul cutiei este căptușit cu burete.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft