Căști de protecție
BLOG

Căști de protecție: o piesă esențială a echipamentului tactic pentru orice jucător. Nu numai că asigură siguranța și protecția jucătorului împotriva rănilor accidentale, dar este integrat cu un set cu cască, și îmbunătățește semnificativ comunicarea. Iată câteva sfaturi despre cum să alegi cea mai bună soluție pentru tine.

Căști de protecție – de ce sunt atât de importante?

Deși majoritatea acestor căști de protecție oferite de magazinele de airsoft sunt replici, care nu au aceleași proprietăți balistice ca și originalele, tot sporesc siguranța jucătorilor. Lovirile accidentale cu capul, mai ales în timpul jocurilor dinamice de tip CQB, se pot termina cu răni în cazul în care nu purtam căști de protecție. În airsoft, siguranța jucătorului ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc, iar în clădirile închise, este ușor să te rănești dacă nu iei în considerare regulile de siguranță de bază. Deseori capul este expus la abraziuni, impacturi sau chiar lovit accidental de un glonț, așa că este foarte important să-l protejați cu căști de protecție.

Nu este vorba doar despre siguranța când vorbim despre căști de protecție.

Întrucât airsoft este totul despre reflectarea echipamentelor unităților militare reale, oferta celor mai buni producători include propuneri pentru mai multe stiluri. Căștile sunt un plus ideal pentru camuflaj. De asemenea aceste căști de protecție sunt foarte funcționale. Ca și în cazul omologilor lor militari, puteți monta cu ușurință accesorii suplimentare, cum ar fi o lanternă sau o cameră. Puteți adăuga, de asemenea, o mască de față sau ochelari de protecție.

Căști de protecție

Căști de protecție cu cască

O greșeală repetată de mulți jucători, nu doar de începători, este o potrivire greșită a echipamentului. Unii jucători testează accesoriile achiziționate doar în timpul jocului propriu-zis, așteptându-se că fiecare element, după ce îl scoate din cutie, să se potrivească perfect, fie vorba de o vestă tactică sau de căști de protecție. Merită să petreceți o jumătate de oră ajustând noile accesorii tactice acasă. La fel este și în cazul unor căști de protecție echipate cu o cască, ceea ce asigură siguranță suplimentară. În primul rând, este important să alegeți mărimea potrivită – casca nu trebuie să vă cadă pe ochi atunci când vă mișcăți capul (de ex. în timpul alergării), dar nici nu poate fi prea strânsă, deoarece veți simți rapid o durere de cap neplăcută.

Descoperă ofertele noastre pentru căști de protecție!

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft