Accesorii Airsoft
BLOG

Cu toții iubim acest sport? Nu-i așa? Dar ce ne facem după ce am achiztionat replicile preferate și ne-am asigurat că avem toate consumabilele disponibile pentru următoarele jocuri?

Ați ghicit! Începem să căutăm accesorii pentru replicile noastre mult iubite. Când vine vorba de accesorii airsoft avem o paleta largă de produse dintre care putem alege. Fie că dorim să facem un upgrade replicii fie căutăm o variantă sigură pentru transportarea lor toată lumea are nevoie la un moment dat de niște accesorii.

Care sunt cele mai căutate accesorii?

Marea majoritate a jucătorilor optează în general pentru lunete, încărcătoare, cutii/genți de transport.

Lunetele airsoft pot fi împărțite în două categorii mari: Lunete și lunete de tip Red Dot. În general lunetele Red Dot sunt folosite la puști de asalt iar lunetele cu magnifiere sunt folosite la puștile pentru lunetiști (sniper).

Un exemplu bun, de buget ar fi această lunetă Red Dot de la Cybergun. 

Lunetă Airsoft Red Dot are un diametru de 35 mm, este ideală pentru replici airsoft. Montajul se face pe șina Picatinny. Această lunetă este confectionată din ABS+Metal și este reglabilă.

Și această ar putea fi o varianta bună de lunetă. 

Lunetă Airsoft, 4×32 Eco Swiss Arms are o mărire de 4x și un diametru interior al obiectivului de 35 mm, este ideală pentru snipere sau replici airsoft cu țeavă lungă.

Dacă sunteți în căutarea unor accesorii pentru a vă proteja replicile în timpul transportului vă recomandăm o geantă de transport pentru puști airsoft și o cutie de transport pentru pistoale airsoft.

Geantă Transport Pușcă Airsoft, Black 120 Cm, 8FIELDS

Cutie Transport Pistol Airsoft, Cybergun, 27x17x6

Țineți minte! Nu tot timpul cele mai scumpe accesorii sunt și cele mai bune.

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft