Puști Mitralieră
BLOG

Puști mitralieră sunt tipurile de puști airsoft care se încadrează între puștile de dimensiuni mari și pistoalele. Din acest motiv, ele fac arme primare bune cu rată de tragere ale unei puști AEG, în timp ce sunt mai mici, mai ușoare și mai ușor de utilizat în timp ce este utilizat pe câmpul de luptă airsoft. Multe SMG-uri sau puști mitralieră au paturi pliabile, astfel încât acestea pot fi folosite ca un tip de pistol de pușcă susținută de umăr pentru o precizie îmbunătățită sau în „modul pistol” cu stocul complet pliat. Patul pliabil a unor puști mitralieră este la îndemână în timp ce vă târați prin spații înguste, cum ar fi ferestre, canale sau buncăre airsoft.

SMG-urile sau Puști Mitralieră Airsoft sunt disponibile în trei tipuri principale: manuale, pușcă electrică automată (AEG) alimentată cu baterii și alimentat cu Green Gas. AEG-urile sunt cele mai des folosite, cele mai fiabile și durabile tipuri de puști mitralieră folosite pentru a juca airsoft.

Puști Mitralieră

Versiunile AEG din categoria de puști mitralieră sunt cele mai frecvent utilizate în airsoft. Acest lucru se datorează faptului că bateriile lor pot dura multe jocuri de airsoft (uneori o zi întreagă de +6 ore de joc dacă bateria AEG este suficient de mare). Aceste puști mitralieră electrice au rate de tragere ridicate în modul de tragere automată și folosesc încărcătoare în care încap peste 200 BB-uri airsoft de 6 mm dacă sunt de mare capacitate (hi-caps) și aproximativ 100 BB-uri airsoft dacă sunt de capacitate medie (mijloc). Acest lucru le permite jucătorilor să aibă un foc de suprimare durabil împotriva adversarilor, cu capacitatea de a-și reîncărca rapid armele folosind încărcătoare suplimentare stocate în vestele lor tactice.

Green Gas alimentează aceste arme de airsoft și multe dintre ele sunt, de asemenea, puști mitralieră cu recul/blow-back (GBB). Sună și arată foarte bine, deoarece capacul de hop-up se mișcă înainte și înapoi la fiecare tragere, deoarece gazul de eliberare simulează recul în timp ce BB-urile airsoft sunt propulsate prin țeavă. Aceste SMG-uri sau puști mitralieră cu gaz au rate de tragere ridicate și stochează gazul în încărcătorul replicii. Green Gas-ul trebuie reumplut cu fiecare utilizare al încărcătorului. Acest lucru face ca apoi să fie mai puțin fiabile decât acele puști mitralieră electrice/AEG și mai greu de utilizat pentru perioade mai lungi de timp sau jocuri de airsoft extinse, cu excepția cazului în care purtați cu dvs. Green Gas suplimentar pe teren pentru a reumple încărcătoarele pe măsură ce le reîncărcați. Sunt puști mitralieră bune dacă garniturile de gaz sunt lubrifiate des, depozitate corespunzător și bine întreținute.

Dacă tot nu te-ai decis care tip de puști mitralieră ți se potrivește îți propunem noi o variantă AEG.

Pușcă Electrică Airsoft, JG070 M5-A4, J.G. Works

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft