Puști pentru lunetiști sau AEG?
BLOG

Aceste puști pentru lunetiști sunt adesea punctul de plecare în acest sport pentru mulți jucători noi, ca o alternativă la AEG. De ce este asta?

Pentru unii, motivul este prețul de achiziție. Puștile cu lunetă sunt mai simple în comparație cu un AEG și vor costa mai puțin “din cutie”, precum și mai puțin pentru a le folosi în general. Calitatea și durabilitatea vor varia, totuși, datorită unei varietăți atât de mari de puști pentru lunetiști ieftine. Multor oameni le place, de asemenea, aspectul sniping-ului pentru că le place să fie ascunși, să stea pe spate și să aibă o precizie mai mare pe distanțe mai lungi. Dificultatea crescută și numeroasele fațete ale jocului acestui rol pot fi pline de satisfacții și distracție.

Puști pentru lunetiști sau AEG?

Acum, când căutați puști pentru lunetiști, veți observa că multe puști pentru lunetiști funcționează manual. Pentru a utiliza puști pentru lunetiști manuale, va trebuie să armați replică înainte de fiecare tragere. Odată ce trageți cu pușca, veți repeta procesul din nou. Spre deosebire de AEG-uri aceste puști pentru lunetiști nu au o baterie care necesită încărcare periodică. De asemenea, nu aveți nevoie de cartușe de CO2 sau butelii de gaz pentru puști pentru lunetiști manuale, astfel încât și costul de întreținere este mult mai scăzut.

Pusca sniper Airsoft, MB06 BLACK, WELL

Cu puști pentru lunetiști, o concepție greșită des întâlnită este că vei avea un avantaj enorm față de adversarii tăi. Acest lucru este raportat la cât de tare trage arma ta din “cutie”. Puteți oricând să faceți upgrade pentru a îmbunătăți acest lucru pe viitor, dar îl vom lăsă pentru un alt subiect de discuție. În funcție de locul în care jucați, unele câmpuri vă pot permite să folosiți puști pentru lunetiști care ajung până la 500 FPS sau mai mult. Și de multe ori, cu această limită superioară crescută, vi se cere să păstrați o distanță minimă de angajare cu acele puști pentru lunetiști pentru a o face în siguranță pentru ceilalți jucători. Viteză adăugată în comparație cu un AEG adaugă o rază de acțiune pistolului Dvs., dar nu vă dublează sau triplează raza de acțiune, așa cum ați putea crede. Armele care trag la 400 FPS, de exemplu (cum ar fi multe AEG) vor fi probabil precise la aproximativ 45-50 m, lovind o țintă de mărimea unui om. Armele care trag peste 400 FPS vor ajunge cu siguranță la 60-65 m cu precizie. Pistoalele care trag la 500 FPS pot avea o rază de acțiune de peste 60 m, dar în acest moment trebuie să luați în considerare și precizia inerentă a armei ca factor, deoarece puterea nu este egală cu precizia.

Puști pentru lunetiști – descoperă ofertele noastre!

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft