Cum să-ți alegi prima replică Airsoft?
BLOG

De obicei iubitorii acestui sport intră în lumea airsoftului prin cumpărarea unui pistol manual sau CO2 după care pentru a participa la jocuri organizate se orientează spre puști de asalt electrice.

Am stabilit deja că, la începutul aventurii airsoft, cel mai bine este să alegeți puști de asalt electrice airsoft – dar amintiți-vă că există o mulțime de modele, foarte diferite. Nu numai că au parametri diferiți, dar aceste puști de asalt pot fi echipate și cu diverse funcții și elemente utile. Cu cât sunt mai multe, cu atât sunt mai scumpe aceste puști de asalt – deci de ce veți avea nevoie pentru a începe?

Cum să-ți alegi prima replică Airsoft?

Cu siguranță nu merită să investești în cele mai ieftine echipamente, ci să îți aloci bugetul maxim în acest scop, al cărui cuantum depinde, desigur, de aranjamentele individuale. Puteți avea puști de asalt destul de bune, pe care să le folosiți cu plăcere, pentru doar 500-600 RON. Această este o sumă minimă de cheltuit – chiar nu merită să mergi mai ieftin. Pe de altă parte mărind acest buget de două ori, veți obține echipamente de care nici măcar jucătorilor experimentați nu le-ar fi rușine. Deci, ce parametri ar trebui să aibă?

Cum să-ți alegi prima replică Airsoft?

Viteza bilei la nivelul de 350-400 FPS va fi utilă la distanțe medii și vă va permite, de asemenea, să participați la bătălii CQB. De asemenea, merită să luați în considerare alegerea unor puști de asalt care vă permite să utilizați un arc mai puternic, deoarece astfel puteți crește viteză la foc a puștii Dvs. airsoft și, astfel, eficiența tragerii la distanțe mai mari.

Descoperă armele noastre din categoria PUȘTI DE ASALT!

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft