Consumabile
BLOG

Airsoftul este un hobby distractiv iar ca distracția să nu se termine niciodată veți avea nevoie de varii consumabile în funcție de replicile pe care le folosiți.

Bile Airsoft

I. Bile Airsoft

Printre cele mai uzuale consumabile se află bilele airsoft care sunt o necesitate pentru orice replică, launcher sau grenade.

În general aceste bile au calibrul de cca. 6 mm și sunt fabricate din diferite materiale și au diferite greutăți începând de la 0.12 g până la 0.60 g sau chiar mai mult. Este important de reținut că nu întotdeanua cele mai scumpe consumabile sunt și cele mai bune în același timp. Spre exemplu bilele marca Kalashnikov au un raport preț/calitate foarte ridicat. Noi în momentul de față comercializăm două tipuri din aceste consumabile de la acest producător: 

Bile Airsoft 0.20 g, 5000 Buc, Kalashnikov

Bile Airsoft 0.25 g, 4000 Buc, Kalashnikov

Kalashnikov vă oferă BB-uri de calitate, BB standard și biodegradabile. Acestea oferă mai multe greutați, inclusiv 0.20, 0.23 și 0.25 g. Aceste BB-uri de 6 mm vor fi perfecte dacă sunteți în căutarea unor BB-uri precise și polivalente.

Dacă sunteți un fan al Kalashnikov, BB-urile de 0.20 g vor fi cei mai buni parteneri pentru a vă „atinge” țintele.

Capsule CO2

II. Capsule CO2

Pe lângă bile airsoft în capitolul de consumabile trebuie să vorbim și despre capsulele CO2. În marea majoritate vom avea nevoie de aceste consumabile la pistoale cu mod de funcționare CO2.

Ca și în cazul bilelor și aici putem întâlni consumabile cu diferite greutăți de la varii producători, capsule simple și cele cu lubrifiere suplimentară. Va prezentăm astăzi oferta noastră de la Swiss Arms, un pachet care conține 10 capsule CO2 care în funcție de replica pe care o dețineți vă poate asigura 800 de focuri.

Capsule CO2 Airsoft 12 g, 10 buc, Swiss Arms

Capsule CO2 Airsoft 12 g 10 buc este un pachet de capsule CO2, 12 g, Swiss Arms de la Cybergun pentru arme airsoft sau arme cu aer comprimat.

Atenție!

  •         Capsula nu se poate reîncarcă;
  •         Capsulele de 12 g CO2 pot fi folosite doar în arme destinate special pentru CO2;
  •         Folosiți-l doar în exterior sau în zone bine ventilate.

 

Green Gas

III. Green Gas

Green Gas la fel ca și capsulele CO2 face parte din categoria de consumabile care nu lipsește din set-ul nici unui jucător de Airsoft. Spre deosebire de capsule CO2 aceste consumabile sunt folosite la mai multe tipuri de replici. Pe lângă pistoale, pot fi folosite și la puști shotgun sau puști de asalt. În prezent vă putem oferi următoarea variantă:

Butelie Green Gas 600 ml, Swiss Arms

Butelie Green Gas 600 ml este potrivit pentru replicile airsoft și este un gaz cu presiune mică, light.

Detalii tehnice:

  • Tip Gaz: Green Gas
  • Cantitate: 600 ml
  • Înălțime recipient: 260 mm
  • Diametru recipient: 65 mm
  • Diuza: plastic

Atenție!

  • Recipientul nu se poate reîncărca.
  • Gaz sub presiune – nu îl expuneti la căldura sau la razele solare!
  • Extrem de inflamabil!
  • Folositi-l doar în exterior sau în zone bine ventilate. Nu inhalați gazul!

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft