De ce aș avea nevoie de o vestă tactică pentru Airsoft?
BLOG

Să clarificăm la început, „nevoia” ar putea fi o exagerare, dar vă putem spune cu siguranță de ce s-ar putea să doriți o armură de corp pentru următoarea voastră partidă de joc.

În primul rând, să înlăturăm evidentul din cale – vei arăta puțin ciudat. Vrei să te simți ca Rambo? Bob Lee Swagger? Vedeta unuia dintre nenumăratele filme de război generate de conflictele din Orientul Mijlociu?

Atunci vrei o vestă tactică – atât de simplu.

Nu numai că vei arăta grozav, dar vei avea și buzunare pentru a purta toate echipamentele pe care le dorește inima ta. Încărcătoare suplimentare? Da! Grenade? Da! Instrument multiplu, o lanternă? Trei de DA pentru o vestă tactică.

Există o mulțime de echipamente care te pot însoți pe teren și te pot ajuta în joc, atâta timp cât ai o vestă tactică, o modalitate de a le purta pe toate cu tine.

În sfârșit, ajungem la punctul cel mai important – Hiturile de BB-uri airsoft sunt dureroase. În timp ce loviturile pe trunchi pot fi mai puțin dureroase decât să zicem, loviturile degetelor, ele totuși pot lăsa urme vizibile și te pot încetini. Protejați-vă pieptul, spatele și acele pete moi și delicate de sub braț cu o vestă tactică bună.

Vă promitem că nu veți regreta.

Dacă încă nu ați găsit cea mai potrivită vestă tactică pentru nevoile voastre, venim noi cu două recomandări.

Vestă tactică Airsoft reglabilă Buckle Up Rig V3 CP sunt utilizate pe scară largă de către soldații profesioniști pentru a deține muniție, încărcătoare și alte obiecte esențiale. Această vestă tactică cu mai multe misiuni este capabil să transporte încărcătoare M4/M16/AR-15 și AK, încărcătoare de pistol airsoft, radio, lanterne, instrumente multiple, grenade de 37mm/40mm sau multe alte accesorii. Curelele de umăr reglabile și un ham reglabil în spate permit acestui echipament foarte adaptabil să se potrivească oricărui utilizator. Compatibil cu toate platformele Buckle Up. Acest sistem vă permite să vă pregătiți în câteva secunde, în funcție de echipamentul de care aveți nevoie.

 

Vestă tactică Airsoft reglabilă Plate Carrier MB oferă un mod simplu și ieftin de protecție utilizatorilor. Dispune de 3 rânduri de chingi în stil MOLLE/PALS pentru atașamente modulare, 2 panouri cu velcro (față/spate), 2 buzunare cu acces facil pentru plăci standard, curele de umăr reglabile și curele de talie cu catarame cu eliberare rapidă.

 

Pentru mai multe modele de vestă tactică, vă invităm să vizitați webshopul nostru.

 

LOGO Magazin AirsoftPartenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft