Puști Shotgun
BLOG

În acest articol o să vă prezentăm câteva detalii despre puști shotgun.

Puștile cu acțiune cu pompă, numite și puști cu pompă, puști cu acțiune repetată cu alunecare sau puști cu acțiune cu alunecare sunt cele mai frecvent întâlnite puști shotgun. Aceste puști shotgun folosesc de obicei o magazie tubulară sub țeava pistolului pentru a ține cartușele, deși există unele variante care utilizează o încărcătoare similar întâlnite la puști airsoft. Nu este neobișnuit la puști shotgun să vezi muniție suplimentară stocată montată în exterior (de obicei pe patul replicii) pentru reîncărcare rapidă pe teren. 

La cele mai moderne puști shotgun, pe partea frontală pot fi adăugate șine picatinny sau M-LOK pentru montarea accesoriilor, cum ar fi o lumină tactică, iar mânerul drept tradițional poate fi înlocuit cu un mâner pistol pentru un control mai stabil.

Varii modele de puști shotgun sunt folosite de diferite forțe terestre, dar acum o să vă prezentăm două dintre produsele noastre “best buy”.

Pușcă shotgun Airsoft M58B este una din cele mai populare puști shotgun folosite de poliție sau armată, produsă de Double Eagle exclusiv pentru piața replicilor Airsoft. Replica are un mecanism manual, fiabil, acționat manual înainte de fiecare tragere.

Pușcă shotgun Airsoft M56AL BLACK este o replică superbă la scara 1:1 a uneia dintre cele mai populare puști, folosită de civili, polițiști sau militari. Replica a fost produsă de Double Eagle special pentru piața Airsoft. La fel ca la puști shotgun de la acest producător, pușca are un mecanism fiabil, în acest caz, un sistem de acționare a pompei alimentat de un arc. Această pușcă shotgun după reîncărcare poate trage simultan 3 BBs la fiecare tragere. În setul cu replică aveți un încărcător de tip shotshell pentru 30 BBs (3buc) și un încărcător de bile rapid.

 

Dacă doriți să descoperiți mai multe puști shotgun, vă invităm să vizitați webshopul nostru.

 

LOGO Magazin AirsoftPartenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft