Puști Airsoft
BLOG

Salutare! Dacă dorești să afli mai multe despre puști airsoft, ești la locul potrivit!

Pistoalele airsoft alimentate electric sau puști airsoft folosesc o pompă cu piston cu arc la fel ca pistoalele cu arc, dar în loc de operare manuală, ele folosesc de obicei baterii portabile reîncărcabile pentru a alimenta un motor electric intern. Acest motor electric comprimă arcul pompei și propulsează bilele prin comprimarea aerului și încarcă bilele în mod ciclic. Cele mai multe puști airsoft au opțiunile selective de foc, cum ar fi full-auto, burst în 3 runde și semi-automate sunt toate posibile, ceea ce dă acestor arme denumirea populară de “tunuri electrice automate” sau AEG. Aceste puști airsoft ating viteze de foc de la 150 până la 650 ft/s (de la 46 până la 198 m/s) și rate de foc (RoF) între 100 și 1500 de cartușe pe minut. Aceste puști airsoft sunt cele mai frecvent utilizate și disponibile pe scară largă și variată.

AEG-urile au fost dezvoltate în Japonia, iar compania japoneză Tokyo Marui este cel care a inventat sistemului original de gearbox pentru puști airsoft.

Puștile electrice airsoft erau alimentate în principal de baterii de nichel-hidrură metalică (NiMH) cu tensiuni diferite și valori nominale în miliamperi-oră. Cea mai comună baterie este un acumulator mare de 8,4 V, cu o capacitate între 2200 și 5000 mAh. Sunt disponibile și bateriile „mini” și „stick”, care au în general capacități de 900 ~ 1600 mAh. Tensiunile pentru bateriile NiMH variază de la 7,2 V la 12 V. Regula uzuală este că, cu cât este mai mare ratingul mAh, cu atât bateria ține mai mult; cu cât tensiunea este mai mare, cu atât rata de foc este mai mare. Cu toate acestea, recent, bateriile cu polimer de litiu (Li-Po) mai dens în energie devin din ce în ce mai populare în lumea airsoft, deoarece țin mai mult, au mAh și tensiuni mai mari și pot fi încărcate mai frecvent fără griji pentru scăderea tensiunii, fiind în același timp mic și ușor. Bateriile Li-Po sunt de obicei la 7,4 V sau 11,1 V și variază între 500 mAh și 6500 mAh.

Dacă tot vorbim de puști airsoft îți lăsăm aici câteva poze cu variantele noastre preferate:

 

LOGO Magazin AirsoftPartenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft