Desert Eagle - Istoria leaderului de pistoale airsoft
BLOG

Desert Eagle este una dintre cele mai emblematice arme cunoscute de o întreagă generație. Renumită pentru puterea de foc uriașă a diverselor sale calibre, de la .357 Magnum la .50AE și .44 Magnum, este cunoscută sub numele de “pistolul greu”. Totodată este și una dintre cele mai cunoscute pistoale airsoft.

Acest pistol a fost proiectat de Magnum Research Inc. și Riga Arms Institute între 1979 și 1982. A fost brevetat pentru prima dată în ianuarie 1983 în Statele Unite, apoi a doua oară în 1985, după ce a fost modernizat de Israel Military Industries (IMI); este acea versiune care a ajuns la producție.

Chiar în anul în care a fost lansat, a fost văzut în filme de acțiune, precum “Commando” de Mark L. Lester, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal. Din anii 90 și până astăzi, Desert Eagle a apărut într-un număr mare de jocuri video, inclusiv seriale Tomb Raider, GTA, Far Cry și Counter Strike.

Treptat, Desert Eagle a fost ridicat la un statut iconic și a devenit rapid un simbol al puterii de foc superior în mintea colectivă și o alegere tot mai des întâlnită în cercul iubitorilor de pistoale airsoft.

Având în vedere că acest model este printre cele mai iubite pistoale airsoft și noi v-am pregătit un model disponibil în două culori diferite împreună cu consumabile potrivite pentru aceste pistoale airsoft:

Pistol CO2 Airsoft, Desert Eagle Full Auto BB, Desert Eagle            Pistol CO2 Airsoft, Desert Eagle Full Auto BB Dual Tone, Desert Eagle

Pistol CO2 Airsoft Desert Eagle Full Auto BB este un Desert Eagle Full-Automatic cu blowback, fabricat de Desert Eagle, unul dintre cei mai mari producători de pistoale airsoft. Aceste pistoale airsoft sunt fabricate din ABS+Metal, la fel ca arma din care a fost inspirat inițial. Manșonul glisabil îi conferă o durabilitate excelentă și oferă o senzație de armă reală. Această replică este livrată cu un încărcător care poate conține până la 21 de bile.

Pistol CO2 Airsoft Desert Eagle Full Auto BB este de tip semi/full-automatic, confecționat din Metal+Abs, produs de Desert Eagle, ce dezvoltă o energie maximă de 1.1 J.

 

LOGO Magazin AirsoftPartenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft