Ochelari de Protectie
BLOG

Există câteva jocuri de tip shooting care folosesc arme și proiectile neletale, iar airsoft este unul dintre ele.

Dacă sunteți unul dintre jucătorii noi (sau experimentați) ai acestui joc palpitant, s-ar putea să vă întrebați despre echipamentul pe care trebuie să îl utilizați, inclusiv ochelari de protecție. Permiteți-mi să reformulez asta. Cel mai important, ochelari de protecție.

Există atât de mulți ochelari de protecție și măști de față pe piață astăzi, încât alegerea celui mai bun pentru a-ti proteja fața poate deveni puțin dificilă. Trebuie să știi ce protecție pentru ochi ai nevoie pentru airsoft. Și cu o singură greșeala, ai putea plăti cu vederea ta prețioasă.

Nu toți ochelarii de protecție și alte tipuri de protecție a ochilor pe care le vedeți pe piață pot rezista la puterea BB-urilor airsoft.

Dar apoi, nu le puteți testa pe toate unul câte unul.

Așa că, pentru a vă ajuta, am compilat cele mai importante lucruri despre ochelari de protectie pe care trebuie să le cunoașteți pentru a alege cea mai bună protecție a ochilor.

Diferite tipuri de protecție a ochilor pentru Airsoft

Nu ar trebui să cumpărați doar o pereche de ochelari de protecție sau ochelari de protecție airsoft și apoi să mergeți direct pe teren.

Există diferite tipuri de protecție a ochilor pentru fiecare situație și joc sau nivel, așa că trebuie să știți dacă acea pereche de ochelari de protecție cu aspect cool pe care o țineți este potrivită pentru tipul de joc pe care îl doriți.

Pe lângă faptul că este ușor și accesibil,cel mai important este să ofere protecție împotriva pierderii vederii și a orbirii permanente, deoarece ochelarii de protecție de bună calitate sunt fabricați din material rezistent la spargere pentru a vă menține ochii în formă.

V-am adus cateva exemple de ochelari de protectie:

Ochelari De Protecție, Venture 3 Anti-Fog, Pyramex

Ochelarii de protecție de la producătorul american PYRAMEX, oferă protecție 100% a ochilor.

Au lentile foarte rezistente, cu transparență ridicată și formă ergonomică.

Cele mai importante elemente ale modelului Venture 3 sunt nasul moale și reglabil, cadrul comod și tâmplele de cauciuc reglabile. Trece standardele Ballistic MIL-PRF-32432 impact de mare viteză.

Ochelarii au un strat anti-ceață.

Ochelari De Protecție, BL13CI, Bolle

Ochelarii de protecție BL13CI vă protejează ochii în timpul jocului în cele mai încinse situații împotriva bilelor de plastic.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft