Pusca Electrica Airsoft
BLOG

Dacă vrei să intri în lumea airsoftului și să participi la jocuri organizate, pe lângă un pistol CO2 airsoft vei avea nevoie și de o replică “primary”. Astăzi o să analizăm categoria de pușcă electrică airsoft pentru a înțelege mai bine plusurile și minusurile acesor replici.

Haideți să începem!

Pusca Electrica Airsoft

PRO Pușcă electrică Airsoft

1 – Cost-Eficient

AEG-urile sunt cu siguranță cea mai rentabilă opțiune pentru a intra în airsoft. O pușcă electrică de nivel de intrare nu vă va costă mai mult de 800 de lei, ceea ce vă va menține în continuare o perioadă. În plus, AEG-urile nu sunt costisitoare pentru a cumpăra lucruri precum încărcătoare – veți găși multe companii care oferă pachete de încărcătoare la un preț rezonabil din punct de vedere al costurilor, ceea ce înseamnă că vă puteți echipa complet la un preț foarte bun.

2 – UPgrade-uri

Dacă investiți într-o pușcă electrică airsoft entry-level și apoi realizați că doriți puțin mai multă putere de foc, AEG-urile sunt grozave pentru că le puteți upgrada destul de ușor. Aproape fiecare parte dintr-un AEG poate fi upgradată; dacă doriți mai multă precizie, puteți cumpăra o țeavă internă cu diametru mai restrâns. Rată de foc mai mare? O simplă schimbare a motorului sau o baterie mai puternică vă va oferi asta. Vrei un pic mai mult realism? Un MOSFET poate oferi o serie de modificări care vor face acest lucru.

3 – Mai ușor de întreținut

O pușcă electrică airsoft este mult mai ușor de întreținut decât frații lor GBB. Mulți jucători de airsoft vor pur și simplu să iasă pe terenul lor local de luptă, să joace airsoft, apoi să-și arunce armă preferată în geantă cu armele. Din fericire, AEG-urile permit acest lucru. Putem număra de multe ori că am scos un vechi AEG din armură pentru o alergare și a fost absolut bine după luni de neglijare.

CONTRA Pușcă electrică Airsoft

Pusca Electrica Airsoft

1 – Dependent de baterie

Acum, bateriile nu sunt chiar greu de păstrat încărcate, dar uneori pur și simplu uiți să le încarci cu o seară înainte. Dacă nu aveți o rezervă, această poate fi o problemă. În timp ce majoritatea terenurilor vor avea capabilități de încărcare, acest lucru durează aproximativ o oră de timp prețios de airsoft departe de ține. Evident, această este o soluție relativ ușoară, dar este ceva de reținut în comparație cu GBB-urile

2 – Mai puțin realiste

Pentru toate avantajele unui AEG, cu siguranță pierzi un nivel de realism în comparație cu un GBB. Deși multe dintre acestea pot fi remediate prin modificări simple, cum ar fi utilizarea unor încărcătoare de capacitate redusă (oferându-vă o limită de muniție mai realistă) sau prin instalarea unui MOSFET pentru a adăuga un nivel de personalizare.

Va invităm să descoperiți AEG-urile noastre preferate:

Pușcă Electrică Airsoft, CM.507, CYMA

Pușcă electrică Airsoft CM.507 este de tip automatic, confecționat din ABS+Metal, produs de CYMA, ce dezvoltă o energie maximă de 1.49 J.

Pușcă Electrică Airsoft, CM.522, CYMA

Pușcă electrică Airsoft CM.522 este de tip automatic, confecționat din ABS+Metal, produs de CYMA, ce dezvoltă o energie maximă de 1.64 J.

Pușcă Electrică Airsoft, M4 Carbine, Colt

Pușcă electrică Airsoft M4 Carbine este de tip automatic, confecționat din ABS+Metal, produs de Colt, ce dezvoltă o energie maximă de 1.2 J.

 

Pușcă Electrică Airsoft, M4 CQB DUAL TONE, Colt

Pușcă electrică Airsoft M4 CQB DUAL TONE este de tip automatic, confecționat din ABS+Metal, produs de Colt, ce dezvoltă o energie maximă de 1.2 J.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft