Despre Airsoft si prietenie
BLOG

De ce înfruntările de airsoft creează unele dintre cele mai trainice prietenii? Partidele de airsoft sunt, fără îndoială un prilej de a crea și consolida relații de prietenie cu cei ce ne împărtășesc pasiunea. Dar, oare, de ce stau lucrurile astfel? În cele ce urmează vă propunem să aflăm mai multe despre acest subiect.

Despre Airsoft și prietenieDacă ne oprim o clipă asupra motivelor ce stau la baza oricărei relații sănătoase și de durată, vom descoperi o serie de similitudini. După cum spune o veche vorbă din popor „Prietenul la nevoie se cunoaște”. Prieteniile se nasc, într-adevăr din pasiuni sau obiceiuri comune. Așadar, airsoftul este el însuși un important punct comun de interes, iar frecventarea terenurilor de airsoft este o rutină, din care se pot naște prietenii. 

De câte ori am mers cu mitraliera airsoft ori cu o replică tip shotgun la purtător, către terenul de airsoft unde am dat peste camarazi care vorbeau același jargon și care ne înțelegeau fascinația pentru acest joc deși abia ce ne cunoscuseră!

Despre Airsoft și prietenie

O rutină și un interes comun reprezintă însă numai primul pas. Aspectul decisiv stă chiar în natura jocului de airsoft, în conduita ce o asociem cu airsoftul, nu atât în echipamente. Putem avea în dotare o pușcă shotgun, o pușcă sniper ori o pușcă electrică. Ce contează este că în bătaia replicii de airsoft se construiesc și se sudează trainice legături de prietenie. 

Despre Airsoft și prietenie

Între strategii și tactici puse la punct și executate cu iscusință, ambuscade, retrageri orchestrate și remontări neașteptate, caracterul uman iese cu adevărat la iveală, dincolo de orice replică mitralieră, sniper, shotgun ori pistol. În aceste clipe de tensiune și bucurie se clădesc și se testează relațiile interumane. 

Iată de ce practicarea jocului de airsoft este strâns legată de prietenii și tot ce este cu adevărat important în relația cu cei din jur: respect, încredere, dorință de a ajuta. Pentru a practica acest joc în siguranță, beneficiind de tot ce ne poate oferi, veți avea nevoie de replici, accesorii și echipamente de calitate la un preț accesibil. Toate acestea le găsiți în oferta noastră.

 

LOGO Magazin Airsoft

Partenerul tău în acțiune!

Magazin Airsoft